17.3.09

Ce spun stelele Moscovei: UE se destramă, Ucraina dispare şi vine al treile război mondial



Prezicătorul rus Pavel Globa a ieşit din nou la rampă. Globa prezice - sau are informaţii, că actuala criză va modifica radical harta lumii. UE va înceta să existe, Ucraina se va destrăma două treimi revenind “noului Imperiu Rus”, SUA nu vor mai fi liderul mondial, iar din 2014 lumea se va apropia de cel de-al treilea război mondial, potrivit predicţiilor lui Globa, inspirate (poate) de planurile Moscovei. Preşedintele rus Dmitri Medvedev a anunţat ieri reînarmarea Rusiei din 2011, în special sporirea capacităţilor nucleare. Cu alte cuvinte: pregătiri de război.

Criza economică va dura până în 2020 şi va recroi harta politică a lumii, schimbând radical balanţa de forţe geopolitice. Vremuri grele aşteaptă SUA, iar Ucraina şi Uniunea Europeană îşi vor înceta existenţa în forma actuală, prezice astrologul rus Pavel Globa, citat de Agerpres.
Soarta nu va fi prea blândă cu noul preşedinte al SUA, Barack Obama. “Încă în 1999, eu am spus că lumea se va confrunta cu o criză nemaivăzută care va începe după venirea la putere a celui de-al 44-lea preşedinte al SUA”, a subliniat Globa în cadrul unei conferinţe de presă susţinute luni la Moscova. Indicii în acest sens există şi în predicţiile făcute încă în secolul XVI de un astrolog rus din Evul Mediu, Vasili Nemcin, care se referea la “cutremure” ce vor veni de peste Ocean, când la putere acolo va veni cel de-al 44-lea conducător. Nemcin îl numea pe acesta “omul negru”, a amintit Globa, adăugând că în 1999 credea că “omul negru” a fost menţionat în sens figurat.
“În cele din urmă, predicţiile noastre au greşit cu doar câteva luni, întrucât criza s-a făcut simţită pe plan internaţional cu câteva luni înaintea accederii la putere a lui Obama”, a spus astrologul rus, care “a prezis” otrăvirea lui Viktor Iuşcenko înainte ca acesta să devină preşedinte. În opinia lui Globa, cel mai dificil an pentru Obama va fi 2011, când viaţa lui va fi în pericol. “Am studiat cu multă atenţie horoscopul actualului lider de la Casa Albă şi am remarcat o coincidenţă surprinzătoare cu cel al lui John Kennedy. Un pericol extraordinar îl paşte pe Obama în 2011, dar eu sper că el va supravieţui”, a spus Globa, apreciind că pe ansamblu SUA nu au viitor ca superputere.
“SUA se vor confrunta cu o puternică depresie. Ele vor reuşi să se menţină în forma actuală, dar îşi vor pierde statutul de lider. Vremuri şi mai grele vor veni peste SUA însă după plecarea lui Obama, care nu va sta la Casa Albă mai mult de un mandat”, consideră astrologul citat, potrivit căruia soarta Uniunii Europene este şi mai tristă. “În actualul spaţiu al UE vor apărea mai multe organizaţii. Ţările scandinave şi cele baltice vor crea Uniunea Nordului. Franţa, Italia şi Spania se vor grupa în Uniunea Sud-Europeană şi aşa mai departe. Poate că UE va continua să existe, însă doar pe hârtie”, a prognozat Globa, care prezice vremuri grele şi pentru NATO. “Alianţa Nord-Atlantică nu va supravieţui crizei. Cu toate că în următorii ani NATO se va întări, după aceea ea va înceta să existe”, a spus cunoscutul astrolog, care susţine că anul acesta va fi pentru Rusia perioada “indentificării duşmanilor”.
“Anul bivolului galben este de regulă extrem de dificil pentru Rusia. Într-un an din această zodie s-au născut duşmanii de moarte ai Rusiei - Napoleon şi Hitler. Tocmai într-un an al bivolului galben a fost înfiinţat NATO. Iată de ce anul acesta Rusia poate să-i identifice exact pe adevăraţii ei inamici”, apreciază cititorul în stele rus.
Pavel Globa prezice de asemenea destrămarea Ucrainei în trei părţi, două dintre care vor intra în componenţa noului Imperiu Rus. “Destrămarea Ucrainei nu se va produce imediat. Către 2014 în Ucraina vor exista de-facto două administraţii independente. Federaţia constituită din teritoriile din estul şi sudul Ucrainei nu se va mai subordona centrului de la Kiev. Această federaţie va intra în componenţa Rusiei, iar Crimeea are toate şansele să devină o Cecenie ucraineneană, după care se va alătura Imperiului rus”, prezice astrologul.
Conform predicţiilor lui Globa, către 2014 lumea va fi la un pas de al treilea război mondial. “Anul 2014 prezintă foarte multe pericole pentru că Uranus se va afla în Taur, iar aceasta este o constelaţie extrem de belicoasă. Mă tem foarte tare de un război în Orientul Mijlociu. Sper să nu fie un război cu Iranul, pentru că atunci vom avea o explozie incontrolabilă a terorismului mondial. Până în 2014 niciun război nu va fi în Rusia. Va fi o recrudescenţă a banditismului, dar nu mai mult”, prezice astrologul, care şi-a asumat o serie de predicţii precum destrămarea URSS, catastrofa nucleară de la Cernobâl, atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 împotriva SUA.

Un comentariu:

Comentarii